Toekomstdromen Wesley, 14 jaar


Ik vind het leuk op school. In de gymles wil ik het liefste voetballen of aan freerunning doen. Dan kan je lekker overal op klimmen. Ik vind niets moeilijk. Alleen wil ik nog wel beter leren voetballen, maar dat hoeft niet op school, want ik zit op voetbal.

In mijn voetbalelftal sta ik in de spits omdat ik zo snel ben. Ik ben fan van Ajax, die zijn veel beter dan AZ. Later wil ik kermisexploitant van de Breakdance of de Booster worden. Dan ga ik rondtrekken door Nederland en wie weet ook door Europa.

Misschien mogen mijn ouders dan ook mee, kunnen die mooi op- en afbouwen, ga ik lekker koffie drinken, haha. Vissen vind ik ook leuk. Sinds een jaar ga ik ook af en toe op snoek vissen met mijn vader. Daarvoor viste ik op witvis. Vissen doe ik al mijn hele leven.

Bij het vissen zijn we altijd stil, tenzij ik mij verveel. Want dan ga ik met mijn hengel een beetje op en neer…even lekker bewegen. Ik vind het leuk om grapjes te maken en mensen voor de gek te houden. Ook ga ik graag chillen met vrienden.

Het leukste vak op school is techniek, ik houd ervan om dingen te bouwen. Ik ben bezig met een waterraket. Die wil ik zo snel mogelijk klaar hebben. Dan ga ik die afvuren, zo hoog mogelijk, misschien wel midden in ons huis, haha.

Een vriendin hoeft voor mij niet, daar begin in niet aan. Die zijn saai en altijd lastig. Ik woon later samen met mijn vrienden, want zonder hen vind ik er niets aan.