Toekomstdromen Thaiz, 15 jaar


Bij de gymles wil ik beter leren voetballen en tennis spelen. Fitness en dansen kan ik wel goed. Textiel, techniek en koken zijn mijn favoriete vakken op school. Snijden, afwassen en salade maken doe ik het liefst. Als ik niets te doen heb ga ik thuis ook samen met mijn moeder koken.

Streetdance en hiphop zijn mijn grote hobby’s. Ik heb voor de eerste keer opgetreden in theater Het Park. Het was super, maar ook wel lastig om alle pasjes te onthouden. Ik hoop veel te bereiken met dansen. Misschien kan ik wel naar New York verhuizen en daar gaan optreden.

Na mijn danscarrière wil ik heel graag moeder worden. Sinds mijn zus haar tweede kindje heeft droom ik daar heel veel van. Het is zo schattig om een moeder met een kind in de armen te zien. Dan kijk je naar je kind hoe mooi die is. Gelukkig mag ik regelmatig op de kinderen van mijn zus passen.

Later wil ik graag twee kinderen, een jongen en een meisje. Mijn moeder en vader vinden het grappig dat ik nu al over kinderen begin. Ze moeten lachen als ik plannetjes maak over hoe ik het meisje ga aankleden en wat ik allemaal met haar haar ga doen. Ook weet ik de namen van mijn kinderen al: als het een meisje wordt dan noem ik haar Jea, de jongen heet dan Jee.

Mijn ideale man heeft bruin haar, is sportief en gespierd. Ook kan hij goed koken en hij moet natuurlijk gezellig zijn! Dat is heel belangrijk, want dan kunnen we samen Papiaments koken. Zo ziet mijn ideale toekomst eruit.