Toekomstdromen Celeste, 20 jaar


Ik wil nog graag beter leren rennen, want misschien heb ik dat ooit ergens voor nodig. Sporten mag ik een tijdje niet meer. Ik ben geopereerd aan een kwaadaardige moedervlek op mijn been. Die hebben ze weggehaald, net als enkele lymfeklieren.

In het ziekenhuis werd ik goed verzorgd. Ze hielpen mij weer zelf te lopen. Nu heb ik alleen nog een zwachtel om mijn been. Na mijn tweede geopereerd heb ik een kettinkje van mijn zusje gekregen, ook kreeg ik veel kaarten. Dat vond ik heel fijn.

Nu ik twintig ben ga ik van school.  Aan de ene kant vind ik het jammer omdat ik mijn vriendinnen moet missen, maar aan de andere kant is het ook fijn om geld te verdienen. Ik ga werken in restaurant Ridderikhoff. Daar leren ze mij serveren, poetsen en koken.

Ook als ik straks werk blijf ik whatsappen met mijn vriendinnen. Dan spreken we af om te gaan zwemmen of naar de bioscoop te gaan. Paardrijden,televisiekijken en lezen zijn mijn hobby’s. Mijn favoriete boeken gaan over paarden, de liefde en dieren. Lezen wil ik weer gaan oppakken. Ik verwacht dat ik ook snel weer kan paardrijden, dat heb ik heel erg gemist.

Met mijn vriend hoop ik oud te worden. We willen graag  samenwonen en trouwen. Als het kan willen we ook kinderen krijgen. Maar eerst ga ik werken en verder zien we wel. Op dit moment voel ik mij kiplekker. Het gaat steeds beter met mijn been en ik ben heel gelukkig. Ik heb heel veel zin om in de bediening te gaan werken en nieuwe dingen te leren.