Toekomstdromen Ashraf, 17 jaar


Ik hou van sporten. Alles is makkelijk, ik kan goed springen, duikelen en alle balspelen. Ik weet niet goed wat ik bij gym nog kan leren. Gym is ook mijn favoriete vak op school, het minst leuk vind ik koken. Niet dat de vrouw altijd in de keuken moet staan, maar ik zie mezelf gewoon niet in de verzorging.

Ik ben gek op vrouwen en zou het niet erg vinden om er meerdere te hebben. Elke jongen wil dat toch wel, als je het aan hem vraagt! Ik weet dat het niet echt realistisch is, maar toch… Mijn vader komt uit Egypte. We praten veel Egyptisch tegen elkaar en soms denken ze dat ik daar ook vandaan kom.

Net als Michael Jackson heb ik lichte plekken op mijn huid. Het is wel minder dan vroeger. Ik zit er ook minder mee, ben er anders over gaan denken. Mijn ouders en andere familieleden zeiden dat het niet erg was, daardoor ben ik nu positiever.

Mijn grote droom is om profvoetballer te worden. Maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik ben nog niet gescout en volgend jaar word ik al achttien, dus dat wordt wel lastig. Barcelona is mijn favoriete stad en voetbalclub. Als je daar voetbalt, hoef je je totaal geen zorgen meer te maken over geld, alleen nog maar over het huishouden.

Mijn grote wens is om geaccepteerd te worden en met niemand vergeleken te worden. Ik hoop dat mijn familie trots op mij is om wie ik ben. Het lijkt mij relaxt om op mezelf te wonen en gewoon mijn ding te doen.