KeerisOm


Interviews in woord en beeld. Verhalen uit het hart.

KeerisOm betekent delen of omkeren, teruggaan naar de basis. Wat leeft er bijvoorbeeld achter dat mooie uiterlijk of die bijzondere glimlach? Waar komt die gedrevenheid vandaan? Hoe is de familiegeschiedenis ontstaan? Uiteindelijk worden we gevormd door onze ervaringen. Die maken ons tot een unieke persoon of familie.

KeerisOm maakt die andere kant zichtbaar in woord en beeld. Met respect voor de mens achter het verhaal. Levensverhalen die verteld mogen worden!

Heeft u verhalen die verteld moeten worden?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Of het nu gaat om persoonlijke portretten van uw familie of het vastleggen van uw familiegeschiedenis. Het maken van een jubileumboek voor uw bedrijf of jubilaris, (sport)vereniging of
instelling. Ik maak de verhalen voor u altijd heel persoonlijk, oprecht en met veel gevoel geschreven.

Ook kunt u bij mij terecht voor teksten voor uw website, bijvoorbeeld voor de introductie van uw medewerkers en het kort en bondig omschrijven van uw bedrijfsfilosofie. Maar misschien wilt u uw levensverhaal of een bijzondere gebeurtenis in uw leven vastleggen in woord en beeld. Ook dat kan!

Twijfel niet en neem nu vrijblijvend contact met mij op!

Monique Keeris

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de verhalen achter de mens. Jarenlang werkte ik in de commerciële sector, onder andere als communicatietrainer. Hierdoor kreeg ik te maken met een groot scala aan mensen. Van jong tot oud, gemotiveerd, opstandig of passievol. Een hele interessante en leerzame periode.

Ik werk nu zo’n tien jaar in de media. In eerste instantie als evenementenproducer en de laatste jaren als producer en redacteur. De uitdaging om een gevarieerde tv-serie te maken is inspirerend, maar vooral de verhalen van de gasten zijn ontzettend boeiend. Want iedereen heeft een uniek verhaal te vertellen! Door de vaak open en oprechte gesprekken, recht uit het hart, ontstond het idee om KeerisOm te starten. Om persoonlijke verhalen die mij raken, op te tekenen in woord en beeld. Een totale belevenis, om te verrassen en elkaar te versterken.

We zijn meer dan de buitenkant doet vermoeden!

KeerisOm – Monique Keeris