Toekomstdromen Dang, 20 jaar


Jongleren, dat kan ik al. Dus ik wil dit jaar beter leren gooien. Soms gooi ik per ongeluk de verkeerde kant op. School vind ik leuk, maar ik mis mijn vrienden die al van school af zijn. Zij waren grappig en hadden leuke dingen bedacht. Jonge kinderen zijn saai.

Ik loop stage bij Deen. Daar ben ik chef van het eerste pad. Ik moet er voor zorgen dat alles mooi strak en netjes staat. Hopelijk mag ik daar blijven werken. Engels spreek ik goed. Dat komt omdat ik vroeger altijd Engelse tekenfilms keek op Cartoon Network.

Als ik mensen mooi vind, dan vraag ik of ik met ze op de foto mag. Bijvoorbeeld bij een meisje met blauw of roze haar of iemand die een kostuum aan heeft. Normale mensen vind ik saai. Vaak willen ze ook met mij op de foto omdat ik er zo bijzonder uitzie.

Onder mijn bed heb ik een geheime doos. Die neem ik mee naar de toekomst. Er zitten allemaal spullen in die belangrijk voor mij zijn. Ook een mooie ketting. Die heb ik gekocht voor als ik later een speciaal iemand tegen kom.

Als ik mijn toekomst kon bepalen en ‘magic hands’ zou hebben, dan ben ik later beroemd, ontmoet ik veel mensen die ik vragen kan stellen en woon ik in een huurhuis met mijn vriendin.